Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Primjer uplatnice za 2017. godinu + PRISTUPNICA + KALENDAR

Sve o Crometeo udruzi.
EXPERT
Avatar
Postovi: 60438
Pridružen/a: 21 svi 2004, 22:51
Lokacija: Žrnovnica, Split

Primjer uplatnice za 2017. godinu + PRISTUPNICA + KALENDAR

PostPostao/la CROMETEO » 29 pro 2016, 20:11

Dragi Crometeovci,
naša udruga djeluje na strogo volonterskoj bazi, no ipak postoje troškovi poput održavanja foruma, portala, popravljanja meteo postaja, održavanja edukativnih predavanja, izložbi fotografija i sl.

Kako su Crometeovci vrlo zaposleni ljudi i uglavnom utopljeni u vlastite obveze, teško da možemo naći nekoga tko bi se sustavno bavio pisanjem projekata bilo na lokalnom, bilo na nacionalnom ili čak EU nivou. No nikad ne reci nikad, ako tko ima želju i volju, otvoreni smo za sve dobre sugestije!

Do tada rad naše udruge možete pomoći plaćanjem godišnje članarine od 100 kuna.
Godišnja članarina neće vam donijeti nikakve posebne privilegije, osim što ćete zaista dijelom olakšati život onima koji se brinu da Crometeo postoji. U 2017. ispravit ćemo neažurnost po pitanju slanja članskih iskaznica i one će se slati svaka 2 mjeseca. Tako će prva ekipa dobiti iskaznice početkom ožujka.

Prvih 100 članova dobit će besplatan primjerak vrijednog i atraktivnog Crometeo meteorološkog kalendara, a na državnim MM-ovima gledat ćemo da članovi ostvaruju određene pogodnosti, kao što je npr. na zadnjem Meteo Meetingu bio osiguran besplatan ulaz u Nacionalni park Krka i na tvrđavu Mihovil u Šibeniku.

Evo primjer pravilno ispunjene uplatnice za članvnstvo u udruzi u 2017. godini:

slika

OBITELJSKA ČLANARINA:
Ukoliko je jedan član kućanstva postao član, svaki sljedeći članarinu plaća 20 kuna !

OBAVEZNA NOVOST:

Zbog izmjene Zakona o udrugama, nakon što uplatite članarinu obavezno ispunite i pristupnicu sa svojim podacima, koje udruga mora imati u evidenciji. Pristupnica je na ovom linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... rm?c=0&w=1

Pristupnica ne vrijedi ako član nije platio članarinu.

Samo članovi koji su platili članarinu za 2017. godinu imat će pravo sudjelovanja na Skupštini udruge koja će se dogoditi na jesen 2017. godine.


TAKOĐER VAŽNO & ČLANSKA ISKAZNICA

Konačno, po ispunjenju pristupnice na e-mail info@crometeo.hr pošaljite jednu svoju fotografiju po izboru UKOLIKO želite dobiti člansku iskaznicu. Iste su kao prije, pa oni koji je već imaju ne moraju pitati novu... Dakle u e-mail naznačite da ste uplatili članarinu, te da želite dobiti člansku iskaznicu.

slika

CROMETEO KALENDAR 2017.

Već smo rekli da ove godine prvih 100 članova dobiva Crometeo kalendar. Udruga inače 1 kalendar tiskari plaća 32 kune...

Ovako on izgleda ove godine:

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
... a kada dođe zima, i prve pahulje...

Natrag na UDRUGA 'CROMETEO - MOTRENJE I PROGNOZIRANJE VREMENA'

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gostiju.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]