Tuesday, Mar. 28, 2017

Vrijeme

Autor:

|

23.12.2012

|

Kategorije:

Utorak, 28.03.2017.
Srijeda
Četvrtak
Kopno
U utorak sunčano. Zapuhat će slab južni i jugozapadni vjetar. Jutro prohladno uz mogućnost mraza, a najviša dnevna temperatura se očekuje između 15 i 19 Celzijevih stupnjeva.
More
Utorak će biti vedar. U noći će puhati slaba, rijetko gdje i umjerena bura. Danju slab do umjeren sjeverozapadnjak koji popodne na moru Dalmacije može biti pojačan. Minimalne jutarnje temperature zraka u zaobalju od -1 do 4°C, uz obalu i na otocima od 4 do 11°C. Najviše dnevne temperature zraka od 15 do 20°C.
Kopno
Za srijedu možemo najaviti suho i većinom sunčano vrijeme. U srijedu će jutarnja temperatura još uvijek biti blizu nule pa je još ponegdje po kotlinama moguć slab mraz, ali dnevna bi se već mogla popeti na 20 Celzijevih stupnjeva. Ovakvo vrijeme će odlično utjecati na zdravlje i raspoloženje pa će biometeorološka situacija biti povoljnija.

U četvrtak djelomično sunčano i toplo. Tijekom dana možda bude i nešto više oblaka, ali bi trebalo ostati suho ili rijetko gdje uz koju kap kiše. Vjetar će biti uglavnom slab. Jutarnja temperatura zraka od 4 do 9, a najviša dnevna između 17 i 21 Celzijev stupanj.
More
Srijeda će biti vedra. Noću tiho ili uz slabu buru, danju će puhati slab do umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak. Minimalne jutarnje temperature zraka u zaobalju od 3 do 8°C, uz obalu i na otocima od 8 do 13°C. Najviše dnevne temperature zraka od 17 do 22°C.

Pretežno vedro bit će i tijekom četvrtka. Noću će puhati slaba bura, danju slab vjetar zapadnih smjerova. Minimalne jutarnje temperature zraka u zaobalju od 5 do 10°C, uz obalu i na otocima od 10 do 14°C. Najviše dnevne temperature zraka od 18 do 24°C.

Komentari

Share This Article

Related News

160. obljetnica rođenja Andrije Mohorovičića
Ekstremno kišovit studeni na riječkom području i u Gorskom kotaru: Najveći meteorološki događaj u Hrvatskoj u 2016. godini
Vremeplov: Ceres veličanstveni u Zagrebu