Wednesday, May. 24, 2017

Vrijeme

Autor:

|

23.12.2012

|

Kategorije:

Srijeda, 24.05.2017.
Četvrtak
Petak
Kopno
Promjenjivo i toplo. Na zapadu su već prijepodne mogući kiša ili pljuskovi, a poslijepodne i navečer lokalnih grmljavinskih pljuskova može biti diljem unutrašnjosti. Vjetar slab do umjeren sjevernih smjerova, a najviša dnevna temperatura između 21 i 26 Celzijevih stupnjeva.
More
Na sjevernom Jadranu promjenjivo uz više oblaka ponegdje kiša ili pljuskovi s grmljavinom. U Dalmaciji prijepodne sunčano, a poslijepodne i navečer su i tamo mogući lokalni grmljavinski pljuskovi, osobito u zaleđu. Nakon jutarnje slabe do umjerene bure popodne će puhati slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura od 22 do 27 Celzijevih stupnjeva.
Kopno
Sljedeća dva dana donose nam promjenjivo vrijeme uz moguću pojavu kiše ili pljuskova praćenih grmlajvinom. Bit će i nekoliko stupnjeva svježije.

More
Djelomično sunčano, ali nestabilno pa su mogući lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom, uglavnom u četvrtak. U petak sunčanije uz jačanje bure.

Komentari

Share This Article

Related News

Kad svibanj iznenadi snijegom i ledom: Zimski udar prije 60 godina
160. obljetnica rođenja Andrije Mohorovičića
Ekstremno kišovit studeni na riječkom području i u Gorskom kotaru: Najveći meteorološki događaj u Hrvatskoj u 2016. godini

O Autoru

Joško Markov