Saturday, Mar. 24, 2018

Vrijeme

Autor:

|

23.12.2012

|

Kategorije:

Četvrtak, 22.03.2018.
Petak
Subota
Kopno
u središnjoj Hrvatskoj djelomice sunčano, sredinom dana uz dosta oblaka. U gorskoj Hrvatskoj oblačnije, a povremeno je moguć i slab snijeg. U Slavoniji su sunčana razdoblja moguća osobito prijepodne, a poslijepodne i osobito navečer naoblaka će se opet malo podebljati pa je ponovno moguć slab snijeg, najviše na području Srijema. I dalje vjetrovito uz umjeren do jak sjeveroistočnjak, te hladno uz temperaturu ujutro oko nule ili u blagom minusu, a poslijepodne oko 5°C u središnjoj Hrvatskoj, u Slavoniji i gorskoj Hrvatskoj vjerojatno koji stupanj hladnije.
More
Promjenjivo i hladno uz buru. U Istri i na sjevernom Jadranu suho, u Istri i sunčano. Na južnom Jadranu oblačnije povremeno uz kišu, u Zagori i snijeg. Više oborina poslijepodne i u noći na petak. Puhati će i dalje jaka i olujna bura. Ujutro temperatura od 1-6°C, poslijepodne od 6 do 11°C.
Kopno

I do kraja tjedna očekuje nas prohladno vrijeme, iako uz dosta oblaka ali očekuje se uglavnom suho. Sjeveroistočni vjetar puhati će do petka, tijekom petka i za vikend će oslabiti. I dalje hladno uz jutarnje lagane mrazeve i dnevne maksimalce koji će se kretati uglavnom između 5 i 10°C.
More

U petak prijepodne kiša je još moguća na jugu, do kraja dana će posvuda prestati uz djelomično razvedravanje. Bura u četvrtak još jaka i olujna na cijelom Jadranu, u petak će do kraja dana oslabiti. U subotu možda i najljepši dan ovoga tjedna. Trebalo bi biti sunca, vjetar slabiji i toplije. U nedjelju je na jugu ponovno moguća kiša

Komentari

Share This Article

Related News

Oluja stoljeća: Prije 25 godina SAD pogodio “Bijeli uragan”
Vremeplov: Zima (i) u ožujku
Goranska snježna zima

O Autoru

Joško Markov