Friday, Aug. 7, 2020

Koprivnica: Grom zapalio kuću

Autor:

|

14.08.2014

|

Kategorije:

Koprivnica: Grom zapalio kuću

U koprivničkoj Goričkoj ulici vatrogasci u ovim trenucima gase požar koji se rasplamsao nakon što je u obiteljsku kuću udario grom. Kako doznajemo od susjeda, vlasnik kuće je Podravkin direktor Nedjeljko Baričić.

Na sreću, u vrijeme izbijanja požara u kući nije bilo nikoga jer je obitelj otputovala na Jadran. Nadležne službe o požaru su obavijestila dvojica mališana koji su se igrali u susjedstvu.

– Igrali smo se u kući kada smo čuli da je prasnuo grom. Uskoro je počelo jako smrdjeti pa smo izašli na balkon i vidjeli da se na kući preko puta ceste dimi krov, a začas je počela gorjeti vatra. Odmah smo nazvali vatrogasce. Kazali su nam da odmah stižu, a mi smo pošli naći svog djeda da i njemu kažemo da gori kuća – pričaju Niko i Franko Kiš.

Jedan od susjeda kazao nam je da je zvao vlasnika kuće koji je, šokiran nemilim događajem, prekinuo ljetovanje i na povratku je u Koprivnicu.

U koprivničko-križevačkoj Policijskoj upravi potvrdili su nam da je kuća u trenutku izbijanja požara bila prazna te da nema ozlijeđenih.

Kolika je materijalna šteta i detaljne okolnosti izbijanja požara bit će poznati po obavljanju očevida koji će početi tek popodne, nakon što više ne bude opasnosti od širenjapožara, a na teren izađu policija i inspektor zaštite od požara. (Glas Podravine)

Foto i video:  Marko Posavec

slika

Foto: Pixsell

Komentari

Share This Article

Related News

U Rabu palo 112 litara kiše
Kišni rekordi na početku kalendarske jeseni
Fronta donijela osvježenje na početku klimatološke jeseni

O Autoru

Ned