Wednesday, Aug. 5, 2020

Nevrijeme i potres u Skoplju: Automobili završili pod vodom

Autor:

|

26.05.2014

|

Kategorije:

Nevrijeme i potres u Skoplju: Automobili završili pod vodom

Nakon Hrvatske, BiH i Srbije poplave su sinoć, u ipak manjim razmjerima, pogodile i Makedoniju. S velikim nevremenom i tučom došlo je i do bujica u središnjim gradskim područjima. Iza nevremena u Skoplju se osjetio i potres jačine 3,6 stupnjeva po Richteru s epicentrom osam kilometara od glavnog grada, javljaju vijesti.ba.

Makedonski Hidrometeorološki zavod izvijestio je da je tijekom nevremena u Skoplju palo 37 litara kiše po četvornom metru, a vjetar je puhao i do 70 kilometara na sat piše 24online.mk.

– U većini zemlje vrijeme će biti nestabilno s puno kiše i grmljavine, a u nekim dijelovima će biti jačeg nevremena s vjetrom i tučom. Djelomično smirivanje vremena očekuje nas u utorak i srijedu, dok će od četvrtka opet biti nestabilno s kišom i grmljavinom te padom temperatura – dodaju iz makedonskog zavoda.

Žrtava, koliko je zasad poznato, nema, a zabilježena je šteta na automobilima i zgradama.

U naselju Novo Lisiče je nekoliko automobila završilo u rupi nakon odrona zemlje, a potopljeno je nekoliko garaža i podruma, dok je glavni trg bio prekriven ledom, piše hercegovina.info.

Komentari

Share This Article

Related News

Kredarica:  20.8°C – Novi lipanjski temperaturni rekord i druga najviša temperatura u povijesti mjerenja
Svibanjski snježni rekordi na Triglavu
Saharski pijesak došao do Islanda

O Autoru

Rade Popadić