Friday, Jul. 10, 2020

Crometeo forum i Crometeo tim napunili 11 godina postojanja

Autor:

|

15.12.2014

|

Kategorije:

Crometeo forum i Crometeo tim napunili 11 godina postojanja

Crometeo forum osnovan je 15. prosinca 2003. godine. Bio je to ujedno začetak Crometeo tima i buduće udruge. Forum danas broji 2032 registriranih korisnika. Na forumu je otvoreno 7.951 tema i napisano 1.067.358 objava!

Može se reći da je upravo forum taj koji je iznjedrio sve što je iz Crometea dalje proizašlo i uvijek će ostati kao vrlo vrijedan izvor i arhiva meteoroloških zbivanja, informacija, iskustava i fotografija.

U 11 godina postojanja Crometeo tim se trudio približiti meteorologiju ljudima u Hrvatskoj, ali i šire. Vjerujemo da smo u tome barem u određenoj mjeri uspjeli.

Bez obzira na pojavu društvenih mreža, osobito Facebook, koji je općenito “ugrozio” forume kao virtualnu formu diljem svijeta, naš je forum opstao i u modernim vremenima, a osobito pozivamo nove mlade ljude da mu se priključe, jer meteorološke izmjene informacija na njemu trajna su vrijednost i naša ostavština za generacije koje dolaze.

Prošle je godine, 15.12.2013. godine Crometeo tim proslavio svoju jubilarnu 10. obljetnicu osnutka. U nastavku se prisjetimo divnih trenutaka na mosorskoj zvjezdarnici.

Cijeli program Crometeo proslave 10. rođendana možete pogledati ovdje:

 

Foto: Željko Vidinović
slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Komentari

Share This Article

Related News

Obilna kiša na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru
Proljeće na čekanju
Prva polovica travnja – napokon kiša i prosječne temperature

O Autoru

Rade Popadić