Saturday, Jul. 4, 2020

Crometeo fotograf mladencima priredio “olujno” vjenčanje!

Autor:

|

08.09.2015

|

Kategorije:

Crometeo fotograf mladencima priredio “olujno” vjenčanje!

Nekoliko stvari trebalo se posložiti da bi ove fotografije nastale. Djelo su fotografa Marina Pittona, a glavni akteri su zadarski mladenci i nadolazeća nevera.

Za sve one koji nikada nisu čuli za Pittona, riječ je o strastvenom zaljubljeniku u oluje odnosno munje koji koristi svaku prigodu ne bi li stvorio što bolju fotografiju te prirodne pojave. Vikendom fotografira vjenčanja.

Protekloga vikenda dogodilo se to da su mu se te dvije stvari poklopile – fotografirao je mladence i njihove goste, a oluja samo što nije došla. Tada mu je na pamet pala odlična ideja – slikati i jedno i drugo. Jedino je trebalo nagovoriti mladence na to, piše Dalmacija News.

– Ja sam znao da će te večeri biti nevera, vidilo se po satelitu, ali smo znali da ćemo imati vjenčanje te večeri. Poklopilo se jedno i drugo. Sve je išlo svojim tokom, a oko 20 sati sam pitao mladence bi li htjeli imati posebne fotografije. Mladoženja nije bio baš oduševljen, ali mlada jest pa smo ga nekako ipak nagovorili – ispričao nam je Marin Pitton.

Lokacija gdje su slike nastale je zadarska Puntamika.

– Morali smo proći kroz šumu da bi došli do tog mjesta.Kada smo stigli vidjele su se munje, a iznad nas je bilo zvjezdano nebo. I dobili smo cijelu priču na tim slikama. Njih dvoje će kroz život prolaziti kroz oluje, ali će ih prijeći na svoj način, držeći se za ruke – baš kao na slici. On će je hrabro voditi kroz oluju. Tako su se spojile moja ljubav prema fotografiji i prema olujama, a i mladenci su postali dio te priče. Dobili su posebne fotografije i trenutak koji će pamtit cijeli život- zaključio je fotograf.

Ovu i znatno više Marinovih fotografija možete vidjeti na njegovoj Facebook stranici.

DSC 1179 2 1

DSC 1177 3 1

Komentari

Share This Article

Related News

Obilna kiša na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru
Proljeće na čekanju
Prva polovica travnja – napokon kiša i prosječne temperature

O Autoru

Rade Popadić