Friday, Jul. 10, 2020

Crometeo je izdao atraktivni meteorološki kalendar za 2015. godinu; rezervirajte svoj primjerak!

Autor:

|

29.11.2014

|

Kategorije:

Crometeo je izdao atraktivni meteorološki kalendar za 2015. godinu; rezervirajte svoj primjerak!

Crometeo tim još osnutka u prosincu 2003. godine aktivno promovira meteorologiju u Hrvatskoj i svijetu. Jedan od najjačih segmenata Crometeo djelatnosti je meteorološka fotografija. Priroda i njena snaga kroz meteorološka zbivanja motiv je naših fotografija koje su odavno oduševile domaću i svjetsku javnost pa su se radovi Crometeovaca našli i u National Geographicu.

U izboru od nekoliko tisuća, odabrali smo 12 najatraktivnijih fotografija za meteorološki kalendar za 2015. godinu, te ga obogatili klimatološkim prosjecima temperature zraka i oborina, i to za dva razdoblja; od 1961. do 1990, te od 1971. do 2000. Na taj se način mogu vidjeti klimatološki trendovi.

Osim toga, u kalendaru smo uvrstili i označili datume najvećih ciklona koje su pogodile Hrvatsku posljednjih 10 godina, važnije meteorološke datume i meteorološke poslovice. Vjerujemo da je Crometeo – meteorološki kalendar za 2015. godinu pravi pogodak za sve istinske ljubitelje meteorologije jer obiluje prekrasnim fotografijama meteoroloških pojava u Hrvatskoj, uz mnoštvo korisnih i zanimljivih meteoroloških informacija.

Kalendar također ima inovativan koncept kalendarija gdje su na svakom od 12 listova (mjeseci) istovremeno vidljivi praznici i blagdani u 48 država svijeta. Gospodarskim subjektima koji posluju s inozemstvom to je vrlo bitno kod sastanaka, ugovaranja poslova, prijevoza i dostave robe, a također ga mogu poklanjati svojim poslovnim partnerima u raznim državama, a time i promovirati Hrvatsku u svijetu. Kalendar je tiskala firma Obris d.o.o. iz Splita.

Kako je Crometeo udruga neprofitna organizacija koja nema potporu nijednog grada, županije niti same države, (jedina financijska pomoć je od strane Zajednice tehničke kulture grada Splita), nemale troškove koji se stvaraju u obavljanju statutom definiranih djelatnosti velikim dijelom pokrivaju sami Crometeo članovi.

Narudžbe isključivo na e-mail

Crometeo – meteorološki kalendar možete naručiti na email: info@crometeo.hr Nema ograničenja broja naručenih kalendara. Nakon što se predbilježite za kalendar(e), putem e-mail ćete biti obaviješteni o svim potrebnim detaljima. Naslov e-maila mora glasiti “Narudžba Crometeo kalendara”.

Cijena Crometeo kalendara bez poštarine:

1) Za Crometeo članove = 40 kuna

2) Za sve ostale = 50 kuna

Autori fotografija u kalendaru su:

1) Daniel Pavlinović
2) Aleksandar Gospić
3) Lidija Lolić
4) Zvonimir Barišin
5) Matko Suton
6) Samantha Smilović
7) Boris Kačan
8) Tomislav Amidžić
9) Marko Katić
10) Boris Bašić
11) Srećko Jubić
12) Zoran Stanko

Naručitelju će biti poslan jedan ili više kalendara (ili će ga sam preuzeti u Splitu) kada iznos uplati na račun udruge Crometeo i kada to bude vidljivo udruzi.
Podaci za uplatu:
(uplatiti se može samo u kunama)
Crometeo – motrenje i prognoziranje vremena
Table 27, 21 000 Split
IBAN:HR98 2484 0081 1038 3210 4
Doznaka za plaćanje: Donacija za kalendar
Model: 00
Poziv na broj: nije potreban, a možete upisati 2014- vaš OIB (11 znamenki)
Slijede upute oko slanja, odnosno osobnog preuzimanja kalendara. Molimo vas da pročitate sve napisano da bi kalendar što sigurnije došao do vas.
OSOBNO PREUZIMANJE U TISKARI U SPLITU
Ukoliko sami preuzimate kalendar u Splitu NE plaćate poštarinu. Nakon što ste na račun udruge uplatili cijenu jednog ili više kalendara, i nakon što imamo potvrdu da ste platili, možete OSOBNO doći po vaš kalendar u tiskaru OBRIS Splitu. Dakle u tiskari ne plaćate ništa već samo preuzimate kalendar(e). Tamo ćete doći s osobnom iskaznicom, tako da u tiskari znaju da ste to doista vi i da je kalendar radnije plaćen. Ukoliko osoba koja ide preuzeti kalendar NIJE ista koja ga je i platila, prijavite nam na e-mail  tko će ga doći preuzeti i onda ta osoba također s osobnom dolazi u tiskaru.
Adresa tiskare:
Obris d.o.o., Osječka 36, SPLIT
Karta:
RADNO VRIJEME: Svaki radni dan od 8 do 16 sati.
SLANJE POŠTOM
 
* Pošaljite nam svoju točnu adresu na koju isporučujemo kalendar, ime i prezime, te kontakt mobitel u koliko poštaru zatreba!
Prema savjetu tiskare koja sa slanjem kalendara ima iskustva, kalendara nećemo slati običnom poštom jer postoji rizik da ne dođe do odredišta i da se zagubi. U tom slučaju bi direktno trpjeli štetu zbog toga. Stoga smo za način slanja i plaćanja slanja odabrali: HPEKSPRES, primatelj kalendara plaća poštarinu osobno pouzećem. Masa kalendara je 340 grama, domenzije kalendara s kuvertom 34*48cm. Izabrali smo najjeftiniju opciju slanje ove usluge, a to je drugi dan do 20 sati. Sami cijene usluga možete provjeriti tu:
Ukratko, uzimamo za primjer slanje iz Splita za Zagreb. Pošiljka je jedna, bez obzira je li se naručuje jedan ili više kalendara.
– za slanje 1 do 5 kalendara (masa do 2 kg) primatelj plaća 32 kune
– za slanje od 5 do 14 kalendara primatelj plaća 39 kuna
Molimo vas da nam potvrdite, ukoliko već niste, preuzimate li kalendar sami ili vam ga šaljemo poštom

crometeo meteoroloski kalendar

crometeo meteoroloski kalendar naslovna

crometeo meteoroloski kalendar1

crometeo meteoroloski kalendar2

crometeo meteoroloski kalendar3

crometeo meteoroloski kalendar4

crometeo meteoroloski kalendar5

crometeo meteoroloski kalendar6

crometeo meteoroloski kalendar7

crometeo meteoroloski kalendar8

crometeo meteoroloski kalendar9

crometeo meteoroloski kalendar10

crometeo meteoroloski kalendar11

crometeo meteoroloski kalendar12

 

Komentari

Share This Article

Related News

Obilna kiša na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru
Proljeće na čekanju
Prva polovica travnja – napokon kiša i prosječne temperature

O Autoru

Rade Popadić