Monday, Apr. 19, 2021

ISPOVID JEDNOG METEOPATA – Za H.A.A.R.P. spremni !

Autor:

|

20.05.2014

|

Kategorije:

ISPOVID JEDNOG METEOPATA – Za  H.A.A.R.P. spremni !

Boli me desno rame. E sad nije toliki problem  šta me boli desno rame nego je puno veći problem šta ne mogu dignit desnu ruku. Stanje nije alarmantno jer mi ta ruka još koliko toliko služi da mogu otkopčat  butigu izvadit  ga i popišat se, a s njom se još služim i prilikom skidanja gaća kod vršenja velike nužde tako da stanje nije toliko kritično po pitanju desnog ramena i ruke ali tu svaka upotreba desnog ekstremiteta gubi funkcionalnost.

Livo rame me ne boli, ali mi se liva ruka nekontrolirano trese. S livon  rukon vršim otresanje nakon pišanja i brisanje dupeta nakon sranja. Tako da stanje zaista nije alarmantno. Što ne mogu napraviti s desnicom napravim s ljevicom. Bitno je da ne trpim. Nije zdravo trpit. Čak ponekad osjetim neki pritajeni užitak što su mi obadva gornja ekstremiteta izgubila funkcionalnost. Doduše osjećaji su podijeljeni i imaju skoro pa katastrofalan učinak u cjelini.

Ne da mi se obraćati svom liječniku ili ljekarniku pa preko interneta,radija,televizije i ostalih medija pokušavam ustanovit  koja me boleščina snašla. Ovi likari nikad ne znaju čoviku objasnit  šta ga boli. Sve nekakve naučne izraze upotrebljavaju. Spominju nekakve Alzejnhamere i Parkinse i kljukaju te lijekovima dok ne crkneš neprirodnom smrču. Svi doktori i ostala banda koja ima više od osam razreda osnovne škole su bolest sami po sebi i zarazni za društvo kao i pojedince u cjelini.

Upališ kompjuter,upališ televiziju,upališ  Ivicu i Maricu i odma znaš šta ti je, šta te boli, zašto te boli i kad ćeš krepat prirodnom smrču u mukama. Dva klika mišem ili daljinskim upravljačem i sve ti je jasno. A ne tamo neki CETEJI,EKAGEJI,GEFESEJI,ECEEMWEFEJI,FIRULE,REBRA,DHMZI,CROMETEI…  Sve te pretrage podsjećaju na imena kontracepcijskih logora i kako očekivat od njih da ti humano kažu dijagnozu i da te ne kljukaju lijekovima nepotrebno. Upališ kompjuter,upališ televiziju,upališ  Ivicu i Maricu i odma znaš šta ti je. Ništa alarmantno u cjelini.

Klikneš na NACICRO GEOGRAFIC i saznaš u roku odma da ako te nešto boli da je sve to do vrimena i klimatskih promjena koje izazivaju vanjski i unutrašnji neprijatelji organizma u cjelini. Najveći neprijatelj svakog organizma pored orgazma je mozak. Mozak uništava čovjeka kao pojedinca i najopasniji je neprijatelj za čovječanstvo u cjelini. Posebno je opasan odljev mozgova. Odljev mozgova izaziva katastrofalne poplave. Posebno je opasan odljev mozgova iz više slivova što se upravo dešava na Balkanu. Znanstvenici bi takav brutalan odljev mozgova nazvali„orgazmus  erektus penis mozguz penetralis“.

Sva sreča da za tu bolest postoji narodni naziv. Kad ti neko kaže da boluješ od gore spomenutog  „orgazmus  erektus penis mozguz penetralisa“ usereš se od straha. To je gore od raka. Kad ti lokalna travarica Mirela kaže da je to običan  H.A.A.R.P. – ov sindrom koji s ovaca prelazi na čovjeka a uzrokuju ga Kremtrejlsovi sa kojima nas zaprašuju iz aviona i iz postrojenja HAARPA diljem lijepe naše i ostalih prijateljskih zemalja koje su ujedno neprijateljske zemlje svim neprijateljima lijepe naše nekako ti je lakše zaspati.

Još kad znaš da se unazad 20 godina od samog rođenja lijepe naše HAARPOVI usavršavaju i prije svakih izbora masovno otvaraju nova postrojenja zapošljavajući mlade i neobrazovane ljude prestaneš strepiti za budućnost ove zemlje i svakog njenog građanina u cjelini. Bilo je dirljivo gledati kako je prije nekoliko dana na nekakav praznik nečega Splitski gradonačelnik otkrija novi HAARP u svom gradu. Ništa manje nije bilo dirljivije otkrivanje HAARPA na Rivi te podizanje HAARPINE na Marjanu za vrijeme njegovog predhodnika . Gradonačelnik Zagreba se lani proslavio sa otvaranjem lanca HAARPOVA koji pišaju vodu. Bilo kuda HAARP svuda. Diljem regiona podižu se HAARPOVI zapošljavajući na miljune  neobrazovanih ljudi. Izvoz HAARPOVA u Ukrajinu ove godine povećao se 1003 % u odnosu na lanjsku godinu. Država je uštedila miljune dolara za školstvo jer za raditi u HAARPU škola nije potrebna. Dovoljan je samo blagoslov  vodom.

Neka nama našega HAARPA. Prljava je to tehnologija ali cijena gospodarskog uzleta nema cijene.

I lažu Vam kad kažu da je HAARP kriv za poplave.Za poplave je krivac isključivo prekomjerni odliv mozgova. Mi moramo i dalje razvijati HAARPOVE a mozgove neka voda nosi. Neka se odljevaju,teku,žubore i poplavljuju neke druge a nas neka ostave na miru.

Još dvadesetak dana pa će svjetsko prvenstvo u Brazilu. Zaboravit ćemo nažalost do tada i poplave i ljude, dok HARPOVCI budu na kolektivnom godišnjem odmoru rezultate će nam opet prognozirati Hobotnica. Jedino se nadam da će mi do tada ozdraviti barem desna ruka da je mogu podići više od pojasa i uvjeriti se dali mi je mozak na mjestu ili se i on odlio u cjelini.

Komentari

Share This Article

Related News

ANALIZA: Superćelijski oblak pred Splitom (FOTO, VIDEO)
Snažna pijavica pogodila Supetar i načinila veliku materijalnu štetu (FOTO, ANALIZA)
Tople ljetne noći: Fenski učinak bure

O Autoru

Joško Markov