Thursday, Jul. 2, 2020

“Meteorološki kontrasti” prvi put predstavljeni na otoku Krku! (FOTO)

Autor:

|

13.07.2014

|

Kategorije:

“Meteorološki kontrasti” prvi put predstavljeni na otoku Krku! (FOTO)

Vrlo uspješna Crometeo izložba ‘Meteorološki kontrasti IV’ užurbano nastavlja s gostovanjima u turističkim središtima na Jadranu, te je, nakon Crikvenice i Makarske, sinoć stigla do Baške, turističkog bisera otoka Krka.

Otvorenje izložbe upriličeno je u subotu navečer u galeriji ‘Zvonimir’. Gospodin Mladen Marač, član Crometeo tima od samog njegovog osnivanja, ukratko je predstavio rad Crometeo udruge, posebno se osvrnuvši na vrijedno bilježenje meteoroloških pojava kojom članovi Crometeo tima svakodnevno upotpunjuju već bogatu galeriju fotografija, od kojih su najbolje predstavljene ovom izložbom.

Izložbu je kratkim obraćanjem prisutnima otvorila mr. sc. Majda Šale, dugogodišnja direktorica TZ općine Baška, kojoj ovim putem zahvaljujemo na velikom trudu koji je uložila u organizaciju i medijsku promociju izložbe.

Izložba ostaje otvorena do 22. srpnja, a razgledati ju možete radnim danom i subotom od 18 do 21 sat, ili na upit u TZ Baška od 8 do 16 sati. Izložba će iznimno biti otvorena i u nedjelju, 13. srpnja, od 18 do 21 sat.

Foto: Marina Bajčić, Mladen Marač

c1

c2

c3

c4

c5

c6

c7

c8

 

Baska plakat

Komentari

Share This Article

Related News

Obilna kiša na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru
Proljeće na čekanju
Prva polovica travnja – napokon kiša i prosječne temperature

O Autoru

Rade Popadić