Sunday, Jul. 12, 2020

Veliki uspjeh mladog Dubrovčanina: Daniel Pavlinović potpisao ugovor s međunarodnom medijskom agencijom

Autor:

|

17.04.2015

|

Kategorije:

Veliki uspjeh mladog Dubrovčanina: Daniel Pavlinović potpisao ugovor s međunarodnom medijskom agencijom

Velika čast ukazana je Dubrovčaninu Danielu Pavlinoviću, fotografu i poznatom članu Crometea i Storm Chaser Dubrovnika. Potpisao je ugovor s Barcfaft Medion, međunarodnim medijskom i TV agencijom koja materijale proslijeđuje brojnim medijskim grupacijama i novinarima.

– Ne znam točno kako su došli do mene, ali prije nekoliko dana kontaktirao me agent spomenute firme iz New Yorka. Ne mogu biti siguran, ali pretpostavljam da su vidjeli moje fotografije na američkom meteorološkom foto natječaju “Mr. Twister”. Vidio je neke moje fotografije pijavica i pitao me mogu li mu proslijediti još takvih. Pokazao sam mu svoju web stranicu, i on se oduševio. Potpisao sam ugovor, a sve ustupljene fotografije i videozapisi ostaju moje autorsko vlasništvo – rekao nam je Pavlinović.

Poznati hrvatski lovac na oluje i strastveni promotor meteorologije u Hrvatskoj, već je dobro poznat u Hrvatskoj po svojim fascinantnim “ulovima” meteoroloških ekstrema. Ne samo da su mu fotografije izlazile i izlaze u svim relevantnim medijima u zemlji i regiji, već su u više navrata oduševljavale internet čitatelje diljem svijeta. Osim toga, čak dvije Danielove fotografije uvrštene u kalendar Svjetske meteorološke organizacije za 2015. godinu.

283547 2027303677239 6272673 n

landscape2

weather1

weather2

weather3

Komentari

Share This Article

Related News

Obilna kiša na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru
Proljeće na čekanju
Prva polovica travnja – napokon kiša i prosječne temperature

O Autoru

Rade Popadić