Saturday, Jul. 4, 2020

Veliko prizanje: Fotografija Daniela Pavlinovića na naslovnici kalendara za 2015. Svjetske meteorološke organizacije! (VIDEO)

Autor:

|

03.12.2014

|

Kategorije:

Veliko prizanje: Fotografija Daniela Pavlinovića na naslovnici kalendara za 2015. Svjetske meteorološke organizacije! (VIDEO)

Tijekom jučerašnjeg dana Svjetska meteorološka organizacija objavila je meteorološki kalendar za 2015. godinu.

Fotografija s Dolomita autora Daniela Pavlinovića, jednog od osnivača Crometeo tima, krasit će naslovnicu kalendara, dok će druga motiv mjeseca lipnja. Osim toga, fotografija s Dolomita trenutno se nalazi na coveru službene Facebook stranice WMO-a.

Time je odano veliko pritanje Danielu, članu dubrovačke ekipe lovaca na oluje. Ovaj događaj u svojoj vremenskoj prognozi N1 televizije spomenula je meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar.

Priča o međunarodnom fotografskom uspjehu Daniela Pavlinovića tu ne završava. Naime, čak dvije fotografije mladog Dubrovčanina odabrane su za prvi međunarodni salon fotografije Pannonia Reflections.

Prošle su među njih 293, od oko 1200 pristiglih u c/b kategoriji. Sveukupno je na natječaj bilo prijavljeno 347 autora iz 56 zemalja i čak 4.310 fotografija.

Danielove i ostale fascinantne fotogafije bit će izložene u veljači na salonu fotografije u Celju.

Komentari

Share This Article

Related News

Obilna kiša na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru
Proljeće na čekanju
Prva polovica travnja – napokon kiša i prosječne temperature

O Autoru

Rade Popadić