Tuesday, Jul. 7, 2020

Video 101-godišnje bake koja se raduje snijegu kao dijete oduševio svijet

Autor:

|

03.12.2015

|

Kategorije:

Video 101-godišnje bake koja se raduje snijegu kao dijete oduševio svijet

Video bake Albine Foisy skupio je preko 10 milijuna pregleda u samo nekoliko dana na Facebooku. Kako i ne bi, kada je video raznježio mnoge, a u njemu se 101-godišnja Albina raduje snijegu kao pravo dijete.

Video bakinog oduševljenja i igranja u snijegu snimio je njen sin Armand u Lillooetu, u kanadskoj državi British Columbia.

U videu simpatična baka Albina kaže da je zabavno se igrati se u snijegu, a potom je napravila i bacila snježnu grudu kojom je promašila pogoditi prometni znak, ali ne i osvojiti milijuna gledatelja diljem svijeta.

Komentari na video su izrazito pozitivni, a Armand je naknadno komentirao da je video dokaz da možete živjeti 100 godina ako pronađete sreću u malim (jednostavnim) stvarima. “Moja majka vrlo sretna i pozitivna osoba. Ne smatra da bi je njene visoke godine trebale ograničavati u bilo čemu” – izjavio je Armand.

Baka Albine je doznala da je video njene “snježne sreće” osvojio srca internetske publike, ali je vidjela i prikazivanje videa na nekoliko svjetskih TV kuća. “Malo je reći da je bila oduševljena kada se vidjela na televiziji” – komentirao je sin Armand.

2 EC8 D80300000578 0 image a 15 1448409773905

Komentari

Share This Article

Related News

Atlantik: Uragan Lorenzo (kategorija 5) postavlja nove rekorde; potonuo brod
Uragan Dorian devastirao sjever Bahama
Uragan Dorian pogodio Bahame s vjetrovima od 295 km/h: Izjednačen rekord iz 1935. godine

O Autoru

Rade Popadić